Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder Niet zonder ons

En Ramses zag dat het goed was !

TIjdens het galafeest en optreden in de LaMar heeft Liesbeth List dinsdag 2 april j.l. de Radio 5 Nostalgia Oeuvreprijs ontvangen. Naast alle vrienden en familie van Liesbeth List was ook het bestuur/initiatiefnemers van het Ramses Shaffy Huis uitgenodigd. Na afloop van het concert tijdens de naborrel  en de bitterballen hebben we o.a. Erica Terpstra gesproken, Jeroen Krabbe en Hans van Willigenburg en gevraagd of zij zitting willen nemen in het Comite van Aanbeveling van het Ramses Shaffy Huis. Met veel enthousiasme hebben zij toegezegd het Ramses Shaffy Huis te gaan ondersteunen.

(fotografie: Jakob Drenth)

 

Stichting Ramses Shaffy Huis is een feit

Breaking News

Ten kantore van notariskantoor Spier&Hazenberg hebben Liesbeth List en Ed Cools dinsdag 12 maart 2013 hun handtekening gezet onder de statuten van het Ramses Shaffy Huis. De stichting Ramses Shaffy Huis is opgericht !

(fotografie: Jakob Drenth)

Prinsengrachtziekenhuis

Op uitnodiging van Boudewijn van Oranje, dagelijks lid van bestuur Gemeente Amsterdam Stadsdeel Centrum, is het Ramses Shaffy Huis uitgenodigd om 13 februari aanwezig te zijn voor een bijeenkomst op het Stadhuis om te kijken naar de mogelijkheden ''bestemmingsplan Prinsengrachtziekenhuis''.

Startsubsidie

''We zullen doorgaan''

We zijn het nieuwe jaar goed begonnen. Als laatste klapstuk op het jaar 2012 heeft het college van de Gemeente Amsterdam  besloten een waarderingssubsidie te verlenen voor het opstarten realisering Ramses Shaffy Huis. De concept statuten voor oprichting Stichting Ramses Shaffy Huis zullen maandag 7 januari a.s. in behandeling worden genomen.